​Τέσσερις Λόγοι που Αγαπάμε τα Λούτρινα Αρκουδάκια

04/11/2020
από Ρουσσέτος Αποστολίδης

Τέσσερις Λόγοι που Αγαπάμε τα Λούτρινα Αρκουδάκια

Σε όλα τα παιδικά δωμάτια θα βρείτε τουλάχιστον ένα λούτρινο αρκουδάκι . Είτε κάποια είναι αρκουδάκι, ελεφαντάκι, κάθε λογής ζωάκι, είτε κούκλες σε όποιο σχήμα και μέγεθος μπορείτε να φανταστείτε. Αν και τα παιδιά σήμερα θέλουν παιχνίδια τεχνολογίας πάντα υπάρχει και χώρος για το παραδοσιακό παιχνίδι, το λούτρινο αρκουδάκι.

1. Δίνουν μεγάλες αγκαλίες

Κάθε λούτρινο μπορεί να εξυπηρετήσει πολλούς σκοπούς: Μπορούν να συντροφέουν τον ύπνο των παιδιών και να γίνονται τα καλύτερα μαξιλάρια. Μπορούν αύτοι οι λούτρινοι φίλοι των παιδιών να τα ζεστάνουνε. Η αγκαλιά κάθε άλλου παιχνιδιού δεν μπορεί να είναι πιο απαλή και ζεστή από ένα βελούδινο λούτρινο.

2. Δεν Σπάνε

Σε όλα τα παιδιά πέφτουν τα παιχνίδια του, τα πετάνε, όμως τα λούτρινα δεν χαλάνε. Τα λούτρινα παιχνίδια δεν έχουν ούτε οθόνες, ούτε μπαταρίες, όυτε είναι γυάλινα και δεν έχουν μικρά κομμάτια. Δηλάδή μπορούν οι γόνεις να αφήνουν να παίζει το παιδί από τη βρεφική του ηλικία χωρίς φόβο για τραυματισμό. Και φυσικά μπορούν να συνοδεύουν ΠΑΝΤΟΥ το παιδί, σε κάθε ταξίδι και βόλτα μπορείτε να το πάρετε μαζί σας. Με τον χρόνο όλα τα παιχνίδια φθείρονται, όμως τα λούτρινα ακόμα και αν εμφανίσουν κάποιο σχίσιμο μπορεί πολύ εύκολα να επιδιορθωθεί με βελόνα και κλώστή.

Τα λούτρινα αρκουδάκια είναι οι καλύτεροι φίλοι λόγω της γλυκύτητας του, τις μεγάλες αγκαλίες και τη μεγάλη διάρκεια στον χρόνο.

3. Είναι εξαιρετικά προσωπικά δώρα

Αν θέλετε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο, τότε ένα όμορφο βελούδινο και χνουδωτό λούτρινο αρκουδάκι είναι αύτο που ψάχνετε! Είναι ένα δωρό που θα εκτίμηθεί όταν το λάβουν για το χρόνο που ξοδέψατε, τη σκέψη και την κίνηση να δώρίσετε κάτι τόσο ξεχωριστό. Ένα όμορφο και προσεγμένο λούτρινο παιχνίδι μπορεί να δοθεί σε οποιαδήποτε περίσταση όλο τον χρόνο, είτε πρόκειται για γενέθλια, αποφοίτηση, Χριστούγεννα, Πάσχα, γιορτή Αγίου Βελαντίνο δηλάδή είναι ένα δώρό που μπορεί να δοθεί σε κάθε περίσταση και σε κάθε ηλικία.

Δείτε τη συλλογή μας:

https://dream-toys.gr/loutrina/arkoudakia/

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Νέα δημοσίευση